Iaşi: Două minore, victime ale violatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de numai 16 ani din comuna ieşeană Valea Seacă a fost răzbunată de judecători după ce doi vecini şi-au bătut joc de ea. Drama unei alte tinere de numai 13 ani, va ajunge pe masa judecătorilor.

Judecătorii Tribunalului Iaşi i-au condamnat pe Vasile Nechifor (21 de ani) şi Adi Constantin (17 ani) pentru viol. Dacă Adi Constantin a scăpat doar cu 3 ani de închisoare cu suspendare, Nechifor ar putea petrece după gratii 10 ani. Potrivit oamenilor legii, pe 23 august 2008, Natalia P. a plecat de la tatăl său din localitatea Hălăuceşti, la mama sa din Valea Seacă. Aici, pentru că mama nu era acasă, fata a stat la poartă. De aici ar fi fost luată de cei doi şi dusă la marginea unei păduri unde Nechifor ar fi violat-o. Victima urmează să primească şi daune de 7.000 de lei.

Un alt tânăr suspectat de viol a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal. Vasile Bălteanu (16 ani), din comuna Aroneanu, este acuzat că pe 15 august anul acesta ar fi violat o tânără de 13 ani din aceeaşi localitate, la marginea unui lan de porumb. În faţa anchetatorilor, tânărul a negat acuzaţiile, susţinând că fata a fost de acord să întreţină cu el relaţii sexuale. Medicii susţin că minora a suferit un şoc psihic.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite