Iaşi: Doi basarabeni au fost prinşi după ce au trecut Prutul pe un buştean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii s-au ales cu dosar penal pentru trecere ilegală a frontierei şi vor fi predaţi autorităţilor din Republice Moldova.

Veaceslav B. (33 de ani) şi Alexandr I. (28 de ani) au trecut ieri la amiază înot Prutul cu ajutorul unui buştean. Nici bine nu au ajuns pe malul românesc că au fost întâmpinaţi de poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari.

În bagajele celor doi agenţii au descoperit bani, haine, acte şi telefoane mobile. Veaceslav B. (33 de ani) le-a spus poliţiştilor că dorea să ajungă în Franţa, iar Alexandr I. a susţinut că intenţiona să ajungă la rudele sale din Botoşani.

„Persoanelor în cauză li s-au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru dispunerea măsurilor legale. După definitivarea cercetărilor cetăţenii vor fi predaţi autorităţilor de graniţă a statului vecin", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite