Iaşi: Doctorul care l-a operat pe interlopul Puiu Mironescu: „Este o persoană foarte rezistentă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Paul Sârbu, membru al echipei de doctori care l-au operat ieri timp de 7 ore pe interlopul nemţean Puiu Mironescu, susţine că pacientul se simte bine, dar că încă nu se află în afara pericolului. Mironescu a fost bătut luni seară la Bacău de mai multe persoane cu bâte de baseball şi prezenta 10 fracturi la mâini şi picioare.

Interlopul nemţean operat ieri timp de 7 ore de 16 cadre medicale pare să răspundă bine la tratament. Medicii care l-au operat spun că nu oricine ar fi rezistat la o astfel de operaţie maraton, dar că încă mai pot apărea complicaţii. „Se simte destul de bine, este coerent, acum îi schimbăm pansamentele. După atâtea operaţii trebuie urmărit îndeaproape. Nu putem spune că se află în afara pericolului deocamdată pentru că este vorba de o politraumă. Oricum, este o persoană foarte rezistentă!", spune doctorul Paul Sârbu, directorul medical al Spitalului de Urgenţe „Sfântul Ioan" Iaşi.

Zilele următoare, Puiu Mironescu în vârstă de 38 de ani va fi supus şi unei operaţii la cap din cauza unei fracturi prin înfundare. „Este posibil să fie operat la începutul săptămânii viitoare, dar nu este încă nimic sigur. Dacă ar fi fost ceva de maximă urgenţă ar fi fost operat prima dată la cap. Deocamdată rămâne la noi weekend-ul acesta", mai spune doctorul Sârbu.

Citeşte şi:

Iaşi: Operaţia interlopului Puiu Mironescu s-a încheiat după 7 ore. 16 medici s-au chinuit să-i salveze mâinile şi picioarele

Interlopul Tiberiu Cristodorescu despre bătaia încasată de Puiu Mironescu : „Este posibil să fie Ţâţă” (VIDEO)

Interlopul Tiberiu Cristodorescu despre răfuiala de la Bacău: „Doar Poliţia putea spune unde era Puiu Mironescu”

Puiu Mironescu a fost bătut luni seară de mai multe persoane. La intrarea în Bacău maşina nemţeanului a fost blocată de un alt autoturism din care au coborât mai mulţi tineri cu bâte. Mironescu a fost lovit peste mâini, picioare şi cap. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, a fost salvat de ofiţerii de filaj care îl monitorizau.

Nemţeanul este cercetat şi în cazul asasinării lui Gheorghe Mararu. Acesta a fost împuşcat anul trecut într-o cafenea din Piatra Neamţ de Cristian Chilat, zis Falău.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite