Iaşi: Doctorul-deputat susţine că i se pune pumnul în gură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Tudor Ciuhodaru a anunţat astăzi că acuzaţiile care i s-au adus în ultimele zile cu privire la pontajele false pe care le-a semnat şi care i-au adus aproape 30.000 de lei ilegal se vor muta în instanţă.

Doctorul Tudor Ciuhodaru susţine că va lăsa justiţia să-şi facă treaba şi să scoată adevărul la iveală.

Citeşte şi:

Iaşi: Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru, reclamat că i-a făcut proşti pe paramedicii de la EPA-SMURD Hârlău (FACSIMILE)

„Refuz să intru în acest joc lipsit de eleganţă. Acuzaţiile făcute sunt mult prea grave pentru a fi judecate în presă şi am încredere că justiţia va clarifica orice nelămurire. Singura motivaţie a atacurilor este cea de a mi se pune pumnul în gură. În calitate de medic şi parlamentar voi continua să lupt împotriva măsurilor aberante care ne plasează din ce în ce mai evident într-un scenariu kafkian", se menţionează în comunicatul de presă trimis de doctorul Tudor Ciuhodaru.

De cealaltă parte, managerul Vladimir Poroch susţine că în cazul în care doctorul Ciuhodaru nu va înapoia spitalului banii pe care i-a încasat ilegal va face plângere penală. „Dacă noi nu ne vom recupera prejudiciul de la domnul doctor pe cale amiabilă vom face plângere penală", a afirmat managerul Vladimir Poroch.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite