Iaşi: Distracţie pe cinste la petreceri tematice cu piraţi şi produse de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii pot merge în acest sfârşit de săptămână la una din serile speciale organizate în club. Localurile din oraş dau undă verde la petreceri pentru toate gusturile în materie de muzică house, rock, minimal.

Toţi cei care doresc să evadeze din rutina zilnică şi să participe la un concurs inedit pot merge sâmbătă la Petrecerea Piraţilor, organizată în Clubul de la Sala Polivalentă. Ieşenii vor dansa pe ritmurile de la Geo Da Silva, DJ Flipper şi DJ Saftik, care vor mixa la platane toată noaptea. Petrecăreţii care se vor costuma cât mai original vor participa la tombola comorii lui David Jones, premiul cel mare fiind de 500 de euro. Intrarea este liberă înainte de ora 23.00, după care trebuie achitat un bilet în valoare de 10 lei.


O altă petrecere tematică este organizată vineri seara, în clubul din Fundaţie. Dacă toamna numără bobocii, localul va număra petrecăreţii pe care îi va ospăta cu  şuncă, caş, ceapă şi ţuică în cadrul petrecerii „Sărbătoarea recoltei“.


Seară rock pentru împătimiţi


Iubitorii genului pot merge în această seară, de la ora 20.30, la un concert Trooper, cea mai apreciată formaţie de heavy-metal din România. Seara va fi deschisă de două trupe, Heal din Iaşi şi Metal Revolution din Piatra Neamţ. Membrii de la Trooper îşi lansează cu această ocazie pimul album live din carieră, denumit „15“, care cuprinde cele mai renumite piese de pe cinci albume de studio editate până acum.


Publicul va avea acces la barul de pe bulevardul Ştefan cel Mare, de la ora 19.00, biletul de intrare fiind 15 lei. Toţi petrecăreţii vor primi la intrarea în club albumul gratuit, care nu se va găsi la vânzare în magazine sau online.


Ieşenii care preferă muzica house pot veni sâmbătă, la Bassbeat Party, care începe la ora 22.00 în clubul de pe strada Cuza Vodă, numărul 30. Startul la zbenguială va fi dat de Cyper, Lauren şi Alex Munt, cei care excelează în beaturile de drum’n’bass. Biletul va costa 10 lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite