Iaşi: Distracţie gratuită la Festivalul Teatrului Ludic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe scenă vor urca şi trupe din Republica Moldova
Pe scenă vor urca şi trupe din Republica Moldova

Trupe din întreaga ţară participă la festivalul de teatru de la Casa de Cultură a Studenţilor. Ieşenii iubitori de cultură au parte de un regal artistic cu ocazia Zilelor Teatrului Ludic. Evenimentul este programat pe scenele Casei de Cultură a Studenţilor şi ale Casei de Cultură „Mihai Ursachi“ din Copou.

În programul de astăzi, de la ora 18.00, vor urca pe scena Sălii Azur de la Casa de Cultură a Studenţilor actorii trupei „Thespis“ din Timişoara, cu piesa „Iona“. Tot astăzi, de la ora 20.00, la Sala Gaudeamus, de la Casa de Cultură a Studenţilor, va fi pusă în scenă piesa „Ultima haltă din paradis“, de Valentin Nicolau, în interpretarea studenţilor de la Teatrul Ludic.

Prima reprezentaţie de mâine începe la ora 16.00, la Sala Ludic. Actorii Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti prezintă piesa „Delir în doi“, de Eugen Ionescu. La Sala Azur, cu începere de la ora 17.00, ieşenii vor putea viziona piesa „Nerantula“, de Panait Istrati, prezentată de actorii din Galaţi.

De la 18.30, tot la Sala Azur, trupa „Thespis“ va prezenta spectacolul „Ursul“, o adaptare după A. P. Cehov. De la ora 20.00, pe scena Sălii Studio vor urca membrii Companiei de Artă „Truverii“ din Bucureşti care vor prezenta spectacolul de muzică medievală „Muierea versus bărbatul“.

Intrarea la toate spectacolele este liberă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite