Iaşi: Curţile rromilor de la Grajduri luate cu asalt de mascaţi (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poză generică
Poză generică

Aproximativ 20 de jandarmi şi oameni ai legii împreună cu angajaţii E.ON Moldova au intrat de dimineaţă în curţile rromilor de la Grajduri.

18.30 Potrivit reprezentanţilor IJP Iaşi în timpul acţiunii de astăzi au fost controlate 31 de gospodării iar în patru cazuri au fost descoperite instalaţii clandestine racordate la reţeau principală de curent.

10.15 Acţiunea vizează, potrivit bulibaşei Ferdinand Stănescu, reprezentantul rromilor de la Grajduri, citirea contoarelor dar şi controale făcute de angajaţii E.ON Moldova pentru depistarea eventualelor racorduri neautorizate la reţeaua de curent electric. „Au venit cu zeci de maşini. Noroc că eram acasă. Când i-am văzut i-am întrebat dacă au venit cu uratul. Le-au citit oamenilor contoarele şi au făcut şi controale. Dacă s-au găsit două - trei cabluri puse accidental nu înseamnă crimă de om. Nu trebuia să ne deranjeze acum de Sărbători“, a spus Ferdinand Stănescu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Iaşi, la acţiune participă şi aproximativ 20 de angajaţi ai acestei instituţii. „Este o solicitare venită din partea celor de la E.ON şi Poliţie pentru prevenirea producerii unor incidente nedorite şi asigurarea protecţiei angajaţilor E.ON“, a precizat şi Mihai Cojocariu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Iaşi.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite