Iaşi: Decesul copilului de 8 ani la Spitalul „Sf. Maria“, cercetat de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii urmează să stabilească cauzele şi împrejurările în care a survenit decesul unui băieţel de 8 ani, internat la Spitalul de Copii „Sf. Maria“ din Iaşi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au deschis un dosar penal în care se fac cercetări cu privire la împrejurările în care Mădălin Săvescu, un copil de 8 ani din Dagâţa, a murit pe 26 iunie în timp ce se afla sub tratament la Spitalul de Copii „Sf. Maria" din Iaşi.

Citeşte şi: Iaşi: Moartea copilului cu „ficatul putred", verificată de Poliţie

„Dosarul penal s-a constituit ca urmare a sesizării din oficiu a organelor judiciare. În prezent se efectuează cercetări cu privire la cauzele şi împrejurările în care s-a produs decesul minorului", se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.

Copil de 8 ani mort sub ochii medicilor ieşeni. Avea „ficatul putred" şi a fost tratat pentru roşu în gât (FOTO)

Mădălin era de 19 zile internat la Spitalul de Copii „Sfânta Maria" din Iaşi. Familia băiatului îi acuză pe medici că acesta a fost tratat superficial, punându-i iniţial diagnosticul de roşu în gât în loc de peritonită primitivă. Violeta Săvescu, mama băiatului, este nemulţumită şi de faptul specialiştii i-au spus că Mădălin avea „ficatul putred" abia după ce acesta a murit.

.  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite