Iaşi: De la bal la spital: un nuntaş a murit, iar alţi patru petrecăreţi au avut nevoie de doctor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a murit în timp ce stătea la masă la o nuntă, iar alţi patru nuntaşi au ajuns în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică la Spitalul de Urgenţe „Sf. Ioan". Aceştia au leşinat sau au avut diverse accidente

Noaptea trecută, echipajul SMURD a fost solicitat la o nuntă ce avea loc în zona CUG unde un bărbat în vârstă de 57 de ani şi-a pierdut starea de conştienţă. „Echipajul a fost solicitat pe la ora 23.00. Când s-a ajuns acolo, bărbatul care avea antecedente cardiace a fost resuscitat timp de o oră, dar nu s-a putut face nimic, decât să se constate decesul“, spune conf.dr.Diana Cimpoeşu, medicul şef al UPU-SMURD Iaşi.

Alte patru persoane au ajuns de la nuntă la Urgenţe noaptea trecută.

Soacra mare, o femeie de 65 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a leşinat la nuntă. Aceasta a suferit şi nişte răni la mâna stângă în timp ce a căzut. De la spital, nuntaşa a plecat la petrecere cu mâna în ghips.

O altă femeie, în vârstă de 50 de ani a ajuns pe patul de spital după ce i-a intrat o sârmă în papuc în timp ce se îndrepta la cununia religioasă. „Evaluările medicale au arătat că sârma a trecut prin pantof şi a atinsul osul.Corpul străin metalic a fost extras în două etape", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU al Spitalului „Sf. Ioan".

Nici cavalerii de onoare nu au fost ocoliţi de ghinion. Un tânăr de 27 de ani din Neamţ a fost adus la spital de către nuntaşi după ce a leşinat. Când starea acestuia s-a îmbunătăţit petrecăreţul s-a îndreptat către nuntă.

O altă tânără de 22 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a mâncat prea mult şi a făcut o criză ulceroasă. „Recomandăm evitarea exceselor alimentare şi prezentarea de urgenţă la spital în cazul unor astfel de crize", spune medicul Ciuhodaru.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite