Iaşi: Cutia milei pentru parterul noului spitalul de Urgenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului „Sf. Ioan“ a inaugurat joi cutia milei pentru dotarea şi finisarea noului spital.

Cu sloganul „dă din suflet azi un leu şi-ai să ai spitalul tău“, medicul vrea să strângă bani pentru a finaliza amenajarea noului spital din Copou, căruia îi mai lipseşte parterul.

„Acest nou spital este proiectat cu grijă pentru a primi urgenţe atât pe sol, cât şi prin aer, este unicat prin specialităţile pe care le are. Este criză, mai ales atunci cânt tratezi peste 30.000 de pacienţi în cele două paturi de consultaţii“, a spus Ciuhodaru.

Pentru a se muta în noul spital, medicii ar trebui să strângă în cutia milei căteva milioane de lei, urmând ca pentru restul finisajelor să mai strângă 2 milioane de euro.

Spitalul mai mare nevoie şi de aparatură medicală estimată la 10 milioane de euro, însă medicul Ciuhodaru este încrezător că va aduna aparatura din sponsorizări.

„Noi suntem dispuşi să dăm şi cu var, numai să ne mutăm în noul spital. De dimineaţă, de când am deschis cutia milei, fiecare pacient care a venit în UPU a lăsat măcar un leu“, a mai spus Ciuhodaru.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite