Iaşi: UPDATE Şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de bolovan în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Bolohan a fost dus de poliţişti în arest
Ciprian Bolohan a fost dus de poliţişti în arest

Ionela Florea (23 de ani), o tânără din localitatea ieşeană Dancu, a fost ucisă cu bestialitate în această după-amiază de iubitul ei. Ciprian Bolohan i-a sfărâmat capul tinerei cu o piatră.

Ora 16.00 Judecătorii Tribunalului Iaşi l-au arestat pentru 29 de zile pe Ciprian Bolohan, sub acuzaţia de omor deosebit de grav. Tânărul, spun procurorii, ar fi lovit-o pe iubita sa o oră în continuu cu un bolovan de aproape 3 kilograme. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă să primească închisoare pe viaţă. Cel mai probabil săptămâna viitoare, tânărul va fi expertizat psihiatric.

Orbit de gelozie că fata voia sa-l părăsească şi i-a spus că va pleca la muncă în Italia, Ciprian Bolohan (26 de ani) a luat-o de pe stradă şi a dus-o la câteva sute de metri de blocurile din Dancu, unde locuia Ionela. Cei doi au fost împreună timp de patru ani şi, în urmă cu o lună, tânăra a decis să-şi părăsească iubitul, pe motiv că o bătea şi nu se înţelegeau. „Ea era o fire foarte cuminte şi liniştită. I-am spus băiatului să stea la noi, dar el se purta prea urât. Au fost plecaţi împreună în Cipru la muncă. După ce s-a separat de dânsul, fata ieşea din casă numai însoţită, pentru că-i era teamă“, povesteşte Ioan Florea, tatăl victimei.

Dărâmat de gândul singurătăţii

Tânăra a reuşit să scape de teroarea fostului iubit doar până ieri, când acesta a găsit-o şi a ucis-o. După ce a reuşit să o urce într-o Dacia Break, cei doi au mers puţin împreună. Apoi, el a oprit maşina, a luat de afară o piatră şi a început să o lovească pe Ionela în cap. Oamenii care au fost martori la tragedie povestesc cum acesta trăgea cu sălbăticie în femeie şi au fchemat Poliţia. Când au ajuns oamenii legii, Ciprian Bolohan încă o mai lovea pe iubita lui cu piatra şi a putut fi oprit după ce poliţiştii i-au dat cu un spray lacrimogen în faţă.

Mi-a zis că Ionela este iubirea vieţii lui şi că l-a ameninţat că pleacă să muncească în Italia. Nu putea suporta gândul acesta şi ideea că l-a trădat. După ce a omorât-o, ne-a spus să-l împuşcăm şi pe el pentru că nu suportă să trăiască aşa“, a declarat Gheorghe Ştefurac, primarul comunei Holboca, care l-a văzut pe tânăr după ce a făcut crima.

"M-a supărat că pleacă în Italia şi mă părăseşte. Nu ştiu de câte ori am lovit-o. Nu ţin minte. Vreau să mă omoare, aşa îmi doresc. Am rugat-o să ne împăcăm, dar mi-a zis că vrea să plece. Am vrut doar să o bat", a spus Ciprian Bolohan, înainte să fie dus în arestul Poliţiei Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite