Iaşi: Costel Corduneanu către un ofiţer de Poliţie: „Eu păstrez liniştea în oraş”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Bogdan
Constantin Bogdan

În dosarul Cordunenilor apare şi interceptarea unei  convorbiri telefonice între ofiţerul Ioan Josanu, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi şi Constantin Bogdan (fost Corduneanu)

Pe 3 aprilie 2008 la ora 17.08 comisarul şef Ioan Josanu a purtat o discuţie telefonică cu interlopul ieşean. Potrivit procurorilor DIICOT Iaşi, Constantin Bogdan (fost Corduneanu) i-ar fi zis poliţistului că de 14 ani el „păstrează liniştea în oraş".

„Inculpatul BOGDAN CONSTANTIN fost CORDUNEANU şi-a asumat calitatea de lider al grupării în mod public dar şi în relaţiile cu organele judiciare, relevantă fiind în acest sens discuţia purtată cu un ofiţer superior din cadrul IPJ IAŞI căruia îi precizează că de 14 ani,  în afară de organele de poliţie el  este cel care păstrează liniştea în oraş. Acest aspect este întărit de faptul că înseşi organele de poliţie l-au contactat pe inculpatul BOGDAN CONSTANTIN fost CORDUNEANU, întrebându-l cu privire la situaţiile conflictuale relevate acestora", se precizează în rechizitoriu.

Comisarul şef Ioan Josanu nu a putut fi contactat.

Mai citiţi şi:

Iaşi: O femeie "le-a mâncat banii" Cordunenilor (UPDATE)

Iaşi: Babanu, apropiatul Cordunenilor, a fost pus în libertate

Cordunenii pleacă în Maramureş

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite