Iaşi: Cordunenii vor să fie puşi în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Bogdan (stânga), fost Corduneanu, încătuşat lângă Iulian Bogdan, vărul său, este considerat şeful grupării interlope
Constantin Bogdan (stânga), fost Corduneanu, încătuşat lângă Iulian Bogdan, vărul său, este considerat şeful grupării interlope

Doi membri ai familiei Corduneanu au cerut judecătorilor Tribunalului Iaşi să îi scoată de după gratii.

Bogdan Tofan (fost Corduneanu) şi vărul lui, Iulian Bogdan, au solicitat înlocuirea măsurii de arest preventiv cu obligarea de a nu părăsi localitatea sau ţara. Pentru a ieşi de după gratii cei doi tineri cercetaţi pentru înşelăciuni şi şantaj sunt gata să se prezinte la Poliţie, să nu poarte arme, să nu-şi schimbe locuinţa şi să vină în faţa procurorului de caz de câte ori sunt chemaţi. Tofan şi vărul său se vor prezenta la Tribunal mâine la amiază.

Alţi doi membri ai clanului Corduneanu le-au cerut judecătorilor săptămâna aceasta să-i pună în libertate. Însă atât în cazul lui Adrian Prundeanu, cât şi a lui Viorel Potorac, magistraţii au respins cererea de liberare provizorie sub control judiciar, respectiv înlocuirea măsurii de arest preventiv cu obligarea de a nu părăsi localitatea.

Membrii clanului Corduneanu au fost arestaţi pe 18 ianuarie pentru spălare de bani, trafic de persoane şi înşelăciuni. Deşi iniţial procurorii de caz au propus arestarea a 21 de membri ai grupării, în final după gratii au rămas doar 14.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite