Iaşi: „Copilul-asasin“ şi tatăl său sunt internaţi la Spitalul „Socola“ pentru o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodosian a fost închis la centrul din Târgu Frumos după ce şi-a ucis mama
Teodosian a fost închis la centrul din Târgu Frumos după ce şi-a ucis mama

Teodosian Gherman, băiatul de 14 ani care şi-a omorât mama cu ciocanul în iulie 2009, şi tatăl său, Mihai Gherman, au fost expertizaţi psihiatric ieri la Spitalul de Psihiatrie pentru a vedea dacă copilul se poate întoarce în sânul familiei.

Cei doi au fost supuşi controlului psihiatric la cererea instanţei. Specialiştii au urmărit în cazul expertizei lui Teodosian dacă acesta prezintă vreun risc în vederea introducerii în mediul familial.

Tatăl său, Mihai Gherman, a fost expertizat pentru a se constata dacă îi poate oferi fiului său un cămin normal. Peste o săptămână cei doi vor fi supuşi unei noi expertize psihiatrice, iar dacă rezultatele vor fi bune, Teodosian va putea reveni acasă.

Urmăreşte şi:

Iaşi: "Copilul asasin" riscă să nu se întoarcă în sânul familiei din cauza mizeriei din casă

Iaşi: Copilul care şi-a ucis mama cu ciocanul a atacat îngrijitorii din centrul de plasament

„Mihai şi Teodosian Gherman au fost ieri expertizaţi la noi la spital la cererea instanţei. Amândoi rămân internaţi la «Socola» până joia viitoare, când vor fi investigaţi din nou", spune Călin Scripcaru, managerul Spitalului „Socola" Iaşi.

Citeşte şi:

Iaşi: Tatăl "copilului asasin" este internat la „Socola“ (VIDEO)

Iaşi: Psihologii avertizează: „Teodosian poate ataca oricând femeile“ (UPDATE)

Mihai Gherman a mai fost supus unei expertize psihiatrice şi săptămâna trecută, însă specialiştii au mai cerut un control în cazul său.

image

Mihai Gherman este din nou internat la „Socola“

Minorul care şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de ciocan a fost caracterizat de specialişti ca fiind o persoană extrem de violentă, care poate avea oricând accese de furie în special cu female. O ultimă ieşire a avut-o în luna noiembrie a anului trecut în timpul unei şedinţe cu psihologul Margareta Herţanu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite