Iaşi: Copil de patru ani, băgat în spital de concubinul mamei (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri au fost arestaţi
Cei doi tineri au fost arestaţi

Un băieţel de patru ani din localitatea Cosmeşti a văzut moartea cu ochii după ce iubitul mamei a decis să-i aplice o corecţie.

Ora 17.10 Magistraţii Tribunalului Iaşi au dispus arestarea pentru 29 de zile a bărbatului acuzat că l-a agresat pe micuţ.

Ora 16.47 Agresorul, Petru Ţârţârău (33 de ani), era sub influenţa băuturilor alcoolice în seara de 12 decembrie. Deranjat de gălăgia făcută de micuţ, bărbatul  i-a aplicat o bătaie soră cu moartea, lovindu-l în nenumărate rânduri peste corp şi cap cu un leaţ, cu pumnii. Mai mult, spun oamenii legii, nervos la culme, bărbatul ar fi smuls uşa de la intrarea în casă din ţâţâni, aceasta probuşindu-se peste micuţ. Sticla spartă de la fereastra acesteia l-au tăiat pe puşti pe faţă.

Micuţul a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii au stabilit că are nevoie de 30-35 de zile de îngrijiri pentru a-şi reveni, asta în cazul în care nu vor apărea complicaţii.

Oamenii legii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, pentru tentativă la omor calificat, iar astăzi l-au adus în faţa judecătorilor de la Tribunalul Iaşi cu propunere de arestare preventivă.   

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite