Iaşi: Condamnat pentru că îşi bătea soţia şi copiii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un părinte din localitatea Rediu, care obişnuia să-şi lovească cu bestialitate cei şase copii cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani, a primit vineri trei ani de închisoare cu suspendare.

Viorel Chirica (41 de ani) a fost acuzat de procurori de şase infracţiuni de lovire şi de rele tratamente aplicate minorului. Bărbatul devenea violent cu membrii familiei mai ales în momentele în care consuma băuturi alcoolice.

Teroarea impusă în casă de bărbat a ieşit la iveală pe 17 iunie 2009, când acesta i-a aplicat o corecţie uneia dintre fetiţe, în vârstă de numai 6 ani, care făcuse „greşeala" să rupă un trandafir din grădina casei. Procurorii susţin că Viorel şi-a luat la bătaie soţia şi pe trei dintre copii, folosindu-se de pumni şi alte obiecte dure care îi erau la îndemână. 

Când au reuşit să scape din mâinile bestiei, femeia şi ceilalţi copii au fugit direct la Poliţie, şi apoi la spital. Din păcate, Viorel nu s-a speriat de faptul că oamenii legii aflaseră de tratamentul inuman pe care îl aplica familiei.

Trimis după gratii pentru că nu s-a cuminţit

În octombrie, bărbatul a recidivat. De această dată, victimă i-a căzut fata cea mai mare, de 14 ani. Soţia a cerut din nou ajutorul poliţiştilor şi, l-a scurt timp, judecătorii l-au arestat preventiv.  

Sentinţa dată vineri de Judecătorie nu este defintivă, putând fi atacată la instanţa superioară.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite