Iaşi: Coadă de 300 de persoane la expoziţia de crizanteme din Copou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii au profitat din plin de vremea însorită şi călduroasă de duminică şi au aşteptat şi câte 20 de minute la coadă pentru a intra în Grădina Botanică.

Deşi expoziţia „Flori de toamnă“ este deschisă până pe 14 noiembrie, ieşenii s-au îmbulzit astăzi să admire cele 150 de soiuri de crizanteme şi cele 100 de soiuri de tufănele de la Grădina Botanică.

150 de specii de crizanteme sunt expuse în Grădina Botanică timp de trei săptămâni (FOTOGALERIE)

Peste 250 de persoane aşteptau la rând duminică, la ora 16.30, să-şi cumpere bilete pentru a intra să viziteze expoziţia. Alte câteva mii de persoane se plimbau pe aleile din grădină şi admirau frumuseţea florilor.

În parcul Expoziţiei din Copou erau sute de ieşeni care au ieşit să se plimbe sau să petreacă timpul liber cu copiii. Cozile la tonetele de gogoşi şi sucuri erau de peste 50 de metri.

„Am vrut să ne bucurăm de această zi frumoasă şi de florile din expoziţie. Rândul merge foarte repede, am stat cam zece minute până să ne cumpărăm biletele“, ne-a spus Grigore, unul dintre vizitatori.

Traficul rutier din Copou a fost dat peste cap, maşinile circulând bară la bară. Poliţiştii au fost scoşi pentru a dirija circulaţia, iar toate locurile de parcare erau ocupate.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite