Iaşi: Campion la offroad, executat silit de Finanţele Locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Finanţelor Publice Locale Iaşi doreşte să recupereze taxe de 5.234 de lei de la Robert Copacinschi pentru un BMW aflat în curtea Poliţiei. Pilotul de offroad a contestat în instanţă formele de executare pornite.

Pentru că nu şi-ar fi achitat 5.234 de lei, impozit pentru mijloace de transport, reprezentanţii Finanţelor Publice Locale au cerut poprirea unui cont al lui Robert Copacinschi.

Însă acesta a solicitat magistraţilor Judecătoriei Iaşi a contestat formele de executare susţinând că nu a folosit maşina pentru care i se cer taxele din 2002.

Atunci BMW-ul  a fost indisponibilizată de oamenii legii până la finalizarea unui dosar penal. „Creditorul nu a respectat nici formele procedurale privind executarea silită precum lipsa oricărei informări, somaţii asupra executăriice urma să înceapă", precizează Copacinschi în plângerea adrsată instanţei. Următorul termen al procesului estse pe 28 octombrie.

 Potrivit procurorilor, Robert Copacinschi ar fi fost implicat într-o reţea care se ocupa cu traficul de maşini. Acesta este judecat de magistraţii Tribunalului Iaşi.

Copacinschi este şi pilot de offroad

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite