Iaşi: Bestia de la Gropniţa, trimisă în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din localitatea ieşeană Gropniţa a fost acuzat de procurori că şi-a bătut joc de o fetiţa de 11 ani, timp de şapte ore. Ciprian Manolache (26 de ani) va fi judecat pentru viol şi lipsire de libertate.

Procurorii spun că pe 15 august, tânărul, care era prieten cu tatăl vitreg al victimei, a luat-o cu el pe micuţă la un bâlci dintr-o localitate vecină.

Până spre seară, acesta a consumat băuturi alcoolice, timp în care fata i-a ţinut companie. În drum spre casă, Ciprian Manolache i-ar fi spus fetei că trebuie să facă un ocol pentru a lua mâncare la cai.

Fata i-ar fi spus să o ducă mai întâi acasă pentru că era târziu însă Manolache i-ar fi precizat că intenţionează să întreţină relaţii sexuale cu ea. Procurorii spun că fata a început să plângă. Lacrimile nu l-au impresionat însă pe tânăr.

Acesta şi-ar fi satisfăcut poftele şi fanteziile  cu ea până spre dimineaţă când a dus-o acasă. După două zile, mama fetiţei a depus plângere la poliţie.  Iniţial, tânărul a recunoscut acuzaţiile apoi a spus că nu-şi mai aminteşte nimic despre ce s-a întâmplat în seara respectivă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite