Iaşi: Bătrân de 76 de ani, acuzat de proxenetism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un septuagenar din Târgu Frumos a găsit o sursă de venit mai puţin ortodoxă. Iacob Maxim (76 de ani) a reuşit să îmbine utilul cu plăcutul, transformându-şi casa într-un bordel de buzunar, cu fete racolate chiar de el.

Preocupările lui moş Iacob au ajuns la urechile procurorilor DIICOT care împreună cu poliţiştii de frontieră i-au urmărit afacerea în perioada aprilie 2009 - februarie 2010. Când s-au convins că bunicul cu barbă albă se ocupa serios de traficul de persoane, i-au făcut o vizită. Oamenii legii i-au percheziţionat luni casa. Acolo au dat peste două dintre „angajate“.

Potrivit oamenilor legii, încă din anul 2006 racola minore sub pretextul oferirii unui loc de muncă, cazare şi bani. Odată ajunse la el acasă, tinerele  erau obligate să se prostitueze. Pentru a fi sigur că oferă servicii de calitate, moş Iacob încerca el însuşi priceperea fetelor. De la clienţi, bătrânul lua între 20 şi 70 de lei iar cea mai mare parte a câştigurilor ajungeau la el.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii de frontieră au mai descoperit că moş Iacob avea şi trei ajutoare de nădejde. Septuagenarului i s-a interzis să părăsească localitatea în următoarele 30 de zile, fiind cercetat pentru trafic de minori, proxenetism, viol şi act sexual cu un minor, fiind obligat să nu părăsească ţara în următoarele 30 de zile. Ajutoarele lui sunt cercetate pentru trafic de minori, proxenetism şi prostituţie, în libertate.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite