Iaşi: Bătăuşi de poliţişti, condamnaţi de judecători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat acuzat că a lovit cu picioarele un poliţist iar pe un altul l-a pălmuit s-a ales cu cazierul pătat.

Potrivit anchetatorilor, pe 11 ianuarie 2010, poliţiştii au fost solicitaţi prin 112 să intervină pe strada Romană. Aici, i-au găsit pe Petronel Cocea (22 de ani) şi pe mama acestuia care susţineau că un tânăr le-ar fi luat telefoanele mobile.

Pentru că tânărul era agitat, mai spun anchetatorii, poliţiştii i-au cerut să se calmeze. La un moment dat însă, tânărul l-ar fi lovit pe unul dintre agenţi cu picioarele în burtă iar când a fost dus la secţie ar fi pălmuit un altul. Acuzat de infracţiunea de ultraj, tânărul s-a ales cu 6 luni de închisoare dar cu suspendare.

Citeşte şi: Iaşi: Doctor trimis în judecată pentru ultraj

Judecătorii au condamnat şi un bărbat care fusese acuzat că a apucat de gât un poliţist. Procurorii l-au acuzat pe Ioan Huzdup (51 de ani) că a agresat un poliţist de la Secţia 5 care patrula pe strada Grăniceri, împreună cu un coleg.

La un moment dat, aceştia au văzut doi bărbaţi care loviseră o persoană. Anchetatorii spun că în momentul în care poliţiştii se pregăteau să plece cu unul dintre scandalagii, Huzdup a profitat de faptul că unul din geamurile maşinii era lăsat şi l-a apucat de gât pe unul din agenţi. Magistraţii l-au condamnat şi pe acesta la 9 luni de închisoare, tot cu suspendare.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite