Iaşi: Bătaie golănească în faţă la Super Copou, în mijlocul străzii (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un vânzător ambulant a fost bătut de un tânăr de 28 de ani
Un vânzător ambulant a fost bătut de un tânăr de 28 de ani

Mai mulţi tineri au fost protagoniştii unei bătăi cu pumni şi picioare, azi-noapte, chiar pe Bdul. Carol I, în faţa Complexului Super Copou.

Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere ale Poliţiei Comunitare. Un tânăr ridică de pe jos o piatră apoi aleargă până în dreptul trecerii de pietoni şi o aruncă spre alţi tineri aflaţi pe partea cealaltă a străzii. În câteva secunde, între amicii celor doi izbucneşte o bătaie în toată regula, cu pumni şi picioare.

„Operatorul de la dispeceratul Poliţiei Comunitare a alarmat imediat cele mai apropiate patrule de ordine publică, care au ajuns la faţa locului şi au condus tinerii respectivi la Secţia II Poliţie, în vederea luării măsurilor legale", spune Nicoleta Deciu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare Iaşi.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru ultraj contra bunelor moravuri şi au demarat cercetările pentru a-i identifica pe cei care au participat la bătaie.

Azi-noapte, patru dintre scandalagii au fost audiaţi de poliţişti dar au negat că ar fi fost implicaţi în scandal. Tinerii au spus că s-au ales cu vânătăi după ce ar fi căzut. Potrivit unor surse judiciare, majoritatea dintre cei implicaţi ar fi fost din PIatra Neamţ.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite