Bătaie cu pumni şi picioare între doi elevi în toaleta unui liceu din Iaşi (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o înregistrare postată pe Youtube apar doi copii care se lovesc într-o baie a unei şcoli. Cel care a făcut public filmul susţine că elevii sunt de la Liceul de Informatică „Grigore Moisil" din Iaşi.

Aceştia au fost filmaţi şi „arbitraţi" de colegi. Înregistrarea a fost postată pe site-ul Youtube, dar a fost ştearsă.

Din înregistrări reiese cum un elev a fost atacat de un altul mai voinic şi au început să-şi împartă pumni şi picioare. La un moment dat, unul dintre elevi exclamă că îi curge sânge şi are impresia că i-a rupt un dinte, motiv pentru care sare şi mai tare la bătaie la adversarul său.

VEZI CUM S-AU BĂTUT ELEVII ÎN TOALETA ŞCOLII

De pe margine, colegi de-ai celor doi dau sfaturi cum şi unde ar trebui să lovească fiecare dintre ei, râd şi filmează toată scena. Aceştia îi încurajează pe elevi şi-i instigă la violenţă.

Reprezentanţii liceului susţin că au demarat o anchetă pentru a stabili dacă incidentul s-a petrecut în unitatea de învăţământ.

„Am luat la cunoştinţă, ne-am sesizat, am organizat o comisie care să analizeze dacă este vorba despre liceul şi despre elevii noştri pentru că uniforme albastre au mai mai multe licee din Iaşi. Nu ne-am mai confruntat cu un astfel de incident pentru că noi încercăm să prevenim astfel de situaţii“, spune Claudia Cărăuşu, purtătorul de cuvânt al Liceului de Informatică.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite