Iaşi: Băcăuanu a primit încă doi ani după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii l-au condamnat pe Cătălin Costea (32 de ani), zis Băcăuanu, la doi ani de închisoare pentru vătămare corporală, dar l-au achitat pentru şantaj.

Instanţa de judecată i-a contopit pedeapsa cu o alta de şase ani de închisoare pentru proxenetism, dată de o instanţă din Italia şi recunoscută de judecătorii români, pe care Costea o execută în acest moment.

Implicat în scandalul de la Hypnotic
Acesta a fost acuzat de procurori că în noaptea de 23-24 septembrie 2006 l-ar fi lovit cu picioarele pe Liviu Dobre într-un club. Victima a avut nevoie de 15 - 16 zile de îngrijiri medicale, iar medici legişti au concluzionat că leziunile i-au pus viaţa în pericol.

În acelaşi dosar, Costea a mai fost acuzat că l-ar fi şantajat pe patronul unui magazin de mobilă din Tătăraşi pentru a obţine de la el 3.000 de euro taxă de protecţie, dar Judecătoria l-a achitat. „Consider că decizia de achitare este începutul dreptăţii pentru clientul meu. Sper ca în continuare, în apel, să fie judecat dosarul şi nu numele clientului“, a spus avocatul Gabriela Grădinariu.

Pe 20 martie 2009, Cătălin Costea s-a bătut cu membrii clanului Corduneanu în clubul Hypnotic. Un agent de pază a fost împuşcat şi alte câteva persoane au ajuns la spital. La începutul anului trecut, Băcăuanu a mai fost implicat într-un scandal cu membri ai clanului Corduneanu, în clubul Skin.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite