Iaşi: Avocatul lui Ilie Crudu a cerut deshumarea pictoriţei ucise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Mitoşeriu a cerut în faţa instanţei o nouă expertiză medico-legală a cadavrului Ilincăi Gânju. Avocatul lui Marius Ilie Crudu, bărbatul acuzat că a ucis-o pe pictoriţă, susţine că în raportul de necropsie s-au omis unele aspecte.

Potrivit avocatului Ciprian Mitoşeriu, nu s-au prelevat probe de sub unghiile victimei şi nici nu s-a stabilit cu exactitate când a murit. „Sunt aspecte care nu au fost lămurite în urma expertizei cadavrului. Am solicitat să se ia probe de sub unghiile victimei pentru a se stabili dacă aceasta s-a luptat şi cu cine s-a luptat. Este necesară deshumarea",a precizat avocatul.

Citiţi şi:

Iaşi: Divorţul lui Ilie Crudu, amânat până în martie

Iaşi: Iubitul pictoriţei ucise face mofturi după gratii

Acesta a rătat şi că în expertiza psihiatrică a lui Crudu apar o serie de erori. Astfel, pe raport apar numele unor doctori şi parafele altor doi. „Am solicitat şi o nouă expertiză psihiatrică şi reaudierea martorilor", a menţionata Ciprian Mitoşeriu, avocatul lui Crudu.

Instanţa urmează să se pronunţe în cazul expertizizelor solicitate de avocatului.Următorul termen al procesului este pe 14 aprilie.

Citiţi şi:

Iaşi: „Îmi pare rău că am omorât-o pe Ilinca!"

Marius Illie Crudu este acuzat că în luna mai a înjunghiat-o de zece ori cu un cuţit pe pictoriţa  Ilinca Gânju (24 de ani). Cei doi se cunoşteau de aproximativ trei ani şi au fost o perioadă împreună.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite