Iaşi: Avalansă de agresiuni în ultimele 12 ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei femei au ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă „Sf. Ioan", după ce au fost agresate de partenerii de viaţă.

Una dintre acestea, în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiată în coapsă de către concubinul său şi a fost preluată de Ambulanţă cu politraumatisme.

O altă ieşeancă de 37 de ani a încercat să se sinucidă cu un cuţit, disperată că nu-şi găseşte un loc de muncă. Pe fondul consumului de alcool, această a fost violentă cu medicii urgentişti şi cu ambulanţierii.

„Am introdus din această săptămână o formă de monitorizare a acestor agresiuni, precum şi raportarea lor la conducerea spitalului în încercarea de a găsi soluţii“, a spus dr. Tudor Ciuhodaru de la Spitalul de Urgenţe „Sf. Ioan“.

Şi un tânăr de 17 ani din comuna Moţca a fost operat de urgenţă la Spitalul „Sf. Maria", după ce a fost bătut cu cruzime cu pumnii şi picioarele în abdomen. Băiatul a intrat într-un conflict după o noapte de distracţie la discotecă.

„Tânărul a ajuns la spital cu traumatisme toraco-abdominale şi cu un început de peritonită. A fost operat de urgenţă, iar acum este în stare stabilă", a spus medicul Lucian Cernahovschi de la Spitalul de Pediatrie.

Citeşte şi:

Iaşi: Student atacat cu spray paralizant

Iaşi: Poliţistul din Schitu Duca a fost agresat şi a tras două focuri de armă

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite