Iaşi: Aţi absolvit studii superioare? Acum aveţi şansa să vă angajaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul joburilor pentru cei care au finalizat studii universitare a crescut în ultima săptămână. Cei de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Iaşi se pregătesc pentru târgul de slujbe ce va avea loc la jumătatea lunii viitoare.

Piaţa muncii cere constructori, ieşenii vor să fie manageri

Pentru săptămâna aceasta numărul de locuri de muncă vacante a ajuns la 564. 70 dintre acestea sunt pentru absolvenţii de facultate, iar pentru cei cu studii medii sunt oferite 494 de joburi. „197 dintre acestea sunt în servicii, din care 24 sunt în comerţ, şapte la hoteluri şi restaurante, 147 în asigurări şi patru în transporturi", a explicat Adriana Sârghie, purtătorul de cuvânt al AJOFM Iaşi.

Iaşi: Companie serioasă, angajez specialist în shaorma

De asemenea, săptămâna aceasta a crescut şi numărul de joburi din construcţii. „De la 15 am ajuns la 70 de locuri de muncă în această arie de activitate", a completat aceasta.

220 de invitaţii trimise, 15 confirmări până acum

Pentru prima Bursă a locurilor de muncă din anul acesta, ce va avea loc pe 15 aprilie, agenţia a trimis deja în jur de 220 de invitaţii companiilor ieşene. „15 dintre acestea au confirmat până acum prezenţa. Oferta angajatorilor este de 210 de locuri de muncă, dintre care 30 sunt pentru studii superioare", a precizat Sârghie. Ieşenii vor putea opta pentru joburi de inginer în construcţii, specialist în achiziţii, consilier juridic, economist şi inspector de asigurări.

Ieşenii care vor veni la Bursă vor găsi inclusiv oportunităţi de angajare pentru cei care nu au niciun fel de studii. „Sunt locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate. Este vorba despre joburi ca femei de serviciu sau îngrijitori de clădiri", susţine purtătorul de cuvânt al AJOFM Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite