Iaşi: Asistenta rănită în accidentul de tramvai a plecat spre Frankfurt (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirela Drăguşanu, asistenta de la Penitenciarul Iaşi care a fost grav rănită în accidentul de pe 21 martie din Fundaţie, a fost urcată în urmă cu puţin timp în avionul sanitar şi se îndreaptă spre o clinică din Germania pentru a fi operată.

Ora 15.45 Asistenta Mirela Drăguşanu a aterizat în urmă cu ceva timp pe aeroportul din Frankfurt. „A ajuns bine. Acum aşteaptă să vină o ambulanţă să o ia şi să o transporte la clinică“, spune Florin Antohi, fratele victimei.

Ora 11.30 Femeia în vârstă de 44 de ani s-a ales cu fractură de bazin, iar familia a decis să o transporte în străinătate pentru a fi operată. După trei săptămâni de la accident, SMURD şi RATP au contribuit cu bani pentru achitarea transportului aerian.

Iaşi: Asistenta rănită în accidentul de tramvai pleacă mâine spre Frankfurt (UPDATE)

Operaţia în străinătate a asistentei rănite în accidentul groaznic de tramvai din Iaşi este sub semnul întrebării (UPDATE)

„Acum câteva minute a fost urcată în avion. Transportul era programat pentru ora 8.00, dar a fost amânat din cauza condiţiilor meteo. Acum, a primit avizul de decolare şi urmează să decoleze", spune Florin Antohi, fratele asistentei.

Iaşi: Fiul asistentei rănite de tramvaiul groazei: „Dăm în judecată Regia de Transport Public pentru despăgubiri. Mi-au nenorocit mama!“ (AUDIO)

Femeia a plecat însoţită de o nepoată care este asistentă medicală de meserie şi care şi-a luat concediu pentru a se asigura că totul decurge în cele mai bune condiţii.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite