Iaşi: Antibiotice SA cere 10 milioane de lei de la o firmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea ieşeană a dat în judecată o firmădin Buzău pentru a-şi recuprea o datorie de 10, 5 milioane de lei. Reprezentanţii Antibiotice susţin că societatea nu a plătit medicamentele livrate.

SC Antibiotice SA a cerut judecătorilor Tribunalului Iaşi să oblige o firmă din Buzău la plata a 10,5 milioane de lei şi a penalităţilor de întârziere. În plângerea adresată instanţei reprezentanţii Antibiotice susţin că societatea nu a achitat contravaloarea medicamentelor livrate.

Pentru livrările de bunuri efectuate au fost emise de către SC Antibiotice SA facturi fiscale, scadente şi neachitate de debitoare. Cuantumul total al creanţei este de 10.521.870,89 de lei", precizează reprezentanţii producătorului de medicamente  în acţiunea depusă la Tribunalul Iaşi.

Aceştia susţin că firma din Buzău are facturi restante în perioada 30 martie 2009 - 9 noiembrie 2010. Societatea va trebui să-şi spună punctul de vedere în faţa instanţei. Primul termen al procesului va fi la Tribunalul Iaşi pe 22 februarie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite