Iaşi: „Am stat o oră şi 40 de minute la Pensii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Sava, unul dintre sutele de ieşeni care s-au dus să-şi depună declaraţiile privind activităţile independente, şi-a pierdut toată dimineaţa la cozi. Bărbatul, de profesie taximetrist, este revoltat că funcţionarii îl trimit de la un ghişeu la altul pentru că nu cunosc foarte bine procedura

Viorel Sava s-a pornit de la ora 7.00 de acasă pentru a evita rândurile imense de la ghişee. Prima oprire a făcut-o la Casa de Pensii, unde a fost nevoit să aştepte aproape două ore ca să-şi depună declaraţia. „Am stat o oră şi 40 de minute la Pensii! Mai stau şi la Şomaj vreo oră, mai mult poate şi pe la CAS şi ajung la amiază acasă", povesteşte taximetristul.

Citeşte şi:

Iaşi: Contul la care vă puteţi plăti asigurările la şomaj

Bărbatul susţine că personalul responsabil de preluarea acestor declaraţii nu este pregătit îndeajuns şi se pierde în hârţogăraie. „Prima dată mi s-a spus de la Casa de Pensii că nu-mi trebuie copie după certificatul de comerţ, apoi mi-au zis că e obligatoriu. Trebuie făcute copii după buletin, după certificate, lucruri care nu ni s-au spus nicăieri. Aşa că stai la cozi, când ajungi la ghişeu afli ce îţi mai trebuie, pleci la xerox, revii, te pui din nou la coadă şi tot aşa", spune Sava.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite