Iaşi: Agresorii vatmanului din Rond Dancu, prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teribiliştii care au băgat în spital un angajat al Regiei Autonome de Transport Public s-au ales cu amenzi pentru tulburarea liniştii publice şi cu un dosar penal pentru distrugere.

Citeşte şi: Iaşi: Ascultă mărturia vatmanului bătut de 10 adolescenţi (VIDEO)

Iaşi: Vatman umplut de sânge după ce l-au bătut 10 tineri

Cinci băieţi şi patru fete vor trebui să le povestească procurorilor cum au ajuns să bată un vatman al RATP pe 20 noiembrie, la Rond Dancu. Cel mai tânăr agresor are  19 ani, iar fetele au vârste cuprinse între 16 şi 17 ani.

Cei nouă tineri se pare că au consumat băuturi alcoolice apoi s-au urcat în tramvaiul care staţiona în zona Rond Dancu. Unul dintre băieţi avea la el o sticlă de vin iar altul îşi aprinsese liniştit o ţigară. La momentul respectiv, vatmanul Mihai T. (32 de ani) se afla spun poliţiştii la casa de bilete.

Filmul agresiunii

„Eram de serviciu sâmbătă seara, am ajuns în capăt la Dancu, puneam ştampila pe foaia de curs şi de la dispecerat am observat că în vagon au urcat zece tineri cu chef de viaţă, cântau, s-au aşezat în spatele vagonului, au scos o sticlă de vin, şi-au aprins ţigările. Nu am putut sta impasibil, am mers la ei şi le-am cerut să coboare", a povestit vatmanul la scurt timp după incident.  Angajatul a urcat în mijlocul de transport în comun pe uşa din spate. În momentul în care le-a cerut teribiliştilor să coboare din tramvai, aceştia au sărit la bătaie, lovindu-l cu pumnii şi picioarele. Din cauza loviturii primite de la unul dintre băieţi, angajatul RATP a căzut cu spatele într-unul din geamurile vagonului care s-a spart. Poliţiştii spun că în momentul bătăii, cele patru fete au coborât din tramvai.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de distrugere şi i-au amendat pe scandalagii pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite