Iaşi: Agenţii unei firme de pază au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi agenţi pot contesta decizia la Tribunalul Iaşi
Cei doi agenţi pot contesta decizia la Tribunalul Iaşi

Magistraţii Judecătoriei Iaşi au decis astăzi să îi condamne pe Doru Koracsony şi Lucian Baciu la câte un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru că în 2006 au dezbrăcat un student şi l-au dat afară din discoteca în care asigurau paza. Sentinţa nu este definitivă

Pe lângă pedeapsă judecătorii au decis ca cei doi agenţi să îi plătească victimei 25.000 lei daune morale şi 1.000 de lei daune materiale. Potrivit anchetatorilor, în noiembrie 2006, între Doru Koracsony, Lucian Baciu, pe atunci agenţi de pază la fosta discotecă Planet, şi un student la medicină a avut loc un conflict la un bal al bobocilor.

În jurul orei 00.30 Bogdan Ciobanu s-a urcat pe o masă şi a început să danseze, dar aceasta s-a rupt. Atunci agenţii de pază l-au invitat pe student la garderobă şi i-au spus că trebuie să plătească 350 lei pentru masa ruptă. Pentru că nu ar fi avut bani la el tânărul ar fi fost lovit cu pumnii, iar apoi a fost dezbrăcat şi dat afară din discotecă.  Cei doi agenţi au fost trimişi în judecată de procurori de abia anul trecut pentru purtare abuzivă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite