Iaşi: Afaceristul găsit mort după aproape trei luni de la dispariţie a fost strivit de propriul ATV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Curcudel, omul de afaceri ieşean dispărut şi găsit mort după aproape trei luni, a avut parte de un sfârşit violent.

Citeşte şi: Iaşi: Mircea Curcudel, afaceristul dispărut din luna iunie, a fost găsit mort în pădurea Dobrovăţ UPDATE

Iaşi: Administratorul hotelului Continental este căutat cu elicopterul (UPDATE)

Procurorii spun că rezultatele preliminare ale necropsiei lui Mircea Curcudel arată că acesta ar fi fost strivit de ATV-ul cu care era în pădurea Dobrovăţ. Acesta ar fi căzut în faţa maşinăriei care l-a împins într-un copac. În urma impactului, afaceristul ieşean a suferit numeroase fracturi în zona bustului care s-au dovedit fatale. Decesul acestuia ar fi survenit la câteva minute după accident.

„A suferit multiple fracturi ale coastelor, oaselor toracelui, claviculă. Nu are alte traumatisme care să ne inducă ideea unui alt tip de violenţă",a  explicat procurorul Carmina Pascal, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Mircea Curcudel, fost administrator al hotelului Continental din Iaşi,  a fost văzut ultima dată de apropiaţi pe 6 iunie când ar fi plecat cu ATV-ul şi cu o puşcă spre zona împădurită de la Mogoşeşti - Mironeasa.

Pentru că nu au mai primit niciun semn de la el, membrii familiei au anunţat Poliţia care a demarat o amplă acţiunea de căutare, cu zeci de oameni mobilizaţi, un elicopter, câini de urmă. În urmă cu câteva zile, trupul acestuia a fost găsit într-o râpă ascunsă de vegetaţie, de nişte căutători de ciuperci.

Oamenii legii au găsit în locul cu pricina toate bunurile cu care Mircea Curcudel ar fi plecat de acasă.  Trupul acestuia era în stare avansată de putrefacţie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite