Iaşi: Adolescentă spulberată pe zebră în Alexandru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zi neagră pe străzile din oraş: patru persoane au avut nevoie de îngrijirile medicilor după ce au căzut victime neatenţiei şoferilor din trafic.

Citeşte şi: Iaşi: Două accidente rutiere grave, soldate cu victime, la primele ore ale dimineţii (UPDATE)

Iaşi: Ziua şi accidentul în Bucşinescu (FOTO)

O tânără în vârstă de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită pe zebra semaforizată de o maşină, în cartierul Alexandru. Oamenii legii au stat de vorbă cu martorii pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.Vinovat ar fi şoferul maşinii care ar fi forţat trecerea.

image

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a ajuns şi el în stare gravă la spital după ce a încercat să traverseze pe la colţul intersecţiei cu strada Smârdan. Bărbatul a fost lovit de o maşină condusă de un sexagenar care vira stânga către strada Muzicii.

Neatenţia şi neglijenţa fac victime

Un şofer în vârstă de 50 de ani s-a trezit cu mai mulţi căpriori pe maşină în timp ce conducea pe bulevardul Socola. Oamenii legii au stabilit că Ionuţ P. (30 de ani), din Iaşi, conducea un autoturism Dacia 1310 cu remorcă pe bulevardul Socola din sensul opus. La un moment dat încărcătura din remorcă s-a rostogolit pe contrasens şi a lovit maşina condusă de Ion D. (50 de ani) coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe banda 3 de D. Ion, de 50 de ani, din Iaşi, care a fost rănit uşor.

Un alt şofer a trecut prin clipe de groază în zona Canta după ce a trebuit să iasă în decor, izbindu-se de un parapet, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism al cărui şofer nu se asigurase la o manevră la stânga.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite