Iaşi: Administrator de firmă, găsit spânzurat în pădure. Avea datorii la milionarul de la Loto (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corpul neînsufleţit al unui ieşean a fost găsit astăzi în zona împădurită de la Cetăţuia. Poliţiştii au deschis o anchetă şi aşteaptă rezultatele necropsiei care va stabili cauza decesului.

18.33 „Am auzit de la copii că a dispărut dar nu ştiam unde şi cum. Doamne fereşte! Ştiu că avea o firmă. Era un om la locul lui şi nu avea probleme în familie“, a spus Ştefania Stoica, vecina bărbatului găsit mort.

Se pare că în ultima vreme, bărbatul nu era în apele lui. „Era abătut dar nu ştiu ce să vă spun. Sunt nişte oameni retraşi, liniştiţi“, a spus şi Daniela Popovici, vecină.

17.08 Se pare că omul de afaceri găsit spânzurat astăzi în zona Cetăţuia ar fi avut mai multe datorii, printre care una la Mihai Cazacu, milionarul de la Târgu Frumos, câştigătorul potului cel mare la Loto 6/49, în 2008. „A avut şi la mine datorie dar mi-a dat în loc nişte terenuri la Miroslava şi la Vatra Dornei. Mai avea să-mi restituie peste 100.000 de euro. Din ce am auzit avea datorii multe la bănci“, a spus Mihai Cazacu. Milionarul a mai spus că a încercat să-l sune pe Ştefan G. zilele trecute dar că acesta nu i-a răspuns la telefon. Acesta din urmă ar fi luat de la milionarul din Târgu Frumos câteva sute de mii de lei în urmă cu doi-trei ani pentru realizarea unor investiţii imobiliare care, din cauza crizei financiare, nu au adus profit.

16.20 Ştefan G. (50 de ani), administrator la o societate comercială din Iaşi, ar fi dispărut de acasă pe 22 iunie. Lipsa acestuia a fost reclamată la Poliţie pe 24 iunie, de către fiica acestuia, Nicoleta G. (23 de ani).

„Din momentul sesizării, poliţiştii împreună cu jandarmii au efectuat activităţi de căutare a bărbatului dispărut, acesta fiind găsit astăzi, spânzurat în pădurea din zona Cetăţuia, municipiul Iaşi", a spus Alina Vezeteu, agent în cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Oamenii legii au întocmit dosar penal de moarte suspectă şi urmează să se efectueze necropsia pentru a se stabili cauzele decesului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite