Iaşi: Acuzat că a vrut să violeze un băieţel de patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un localnic din comuna ieşeană Vlădeni este acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal că a încercat să-şi bată joc de un puşti de numai patru ani, frate cu un amic de-al agresorului.

Lucian Bolocan (30 de ani) ar fi băut împreună cu amic de-al său în seara de 1 mai, câte un litru de bere fiecare. Prietenul localnicului venise la bar şi cu fratele mai mic, de numai patru ani., după ce, iniţial, plecaseră de acasă să-i cumpere bomboane micuţului.

După ce şi-au astâmpărat setea, amicul i-ar fi spus lui Lucian Bolocan că vrea să se ducă la discotecă şi că îl roargă să-i ducă fratele acasă.
Lucian Bolocan ar fi acceptat dar în loc să meargă spre locuinţa micuţului, l-a dus pe acesta lângă un pârâu.

Departe de ochii lumii, săteanul i-ar fi dat pantalonaşii jos, apoi l-ar fi întins cu faţa în jos. pe pământ, încercând să întreţină un act sexual anal cu acesta.
Procurorii susţin că Lucian Bolocan nu a reuşit să-şi ducă la îndeplinire dorinţa pentru că băieţelul s-ar fi opus din răsputeri.
În cele din  urmă, săteanul ar fi renunţat şi l-ar fi dus pe micuţ acasă.

Fapta acestuia a ieşit la iveală la aproximativ o săptămână de la incident, când mama puştiului a povestit totul la şcoală, în timpul unei şedinţe cu părinţii.

În faţa anchetatorilor, Lucian Bolocan a recunoscut că l-a ademenit pe micuţ şi că a mizat pe faptul că acesta nu conştientiza conotaţia sexuală a gestului său.

Procuroii l-au trimis astăzi în judecată pe Lucian Bolocan pentru infracţiunea de tentativă la viol.  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite