Iaşi: Poliţiştii au pornit la vânătoare de evazionişti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră au făcut percheziţii în locuinţele a  20 de ieşeni suspecţi de evaziune fiscală şi achiziţionare de alcool din Republica Moldova, pentru care nu se plătea niciun fel de taxă.

Oamenii legii au confiscat din casele suspecţilor 129.720 de ţigări şi 117 litri de alcool, precum şi suma de 11.873 de lei. Totodată, au fost aplicate amenzi în valoare de 150.000 de lei.

Ziua ţigărilor de contrabandă la frontieră

Nici poliţiştii de frontieră nu au avut odihnă din cauza celor care încearcă să comercializeze ţigările în mod ilegal. Într-o singură zi, aceştia au oprit cinci transporturi şi au confiscat peste 5.000 de ţigarete de diferite mărci, cu timbru de acciză din Republica Moldova, în valoare de 555.64 de lei.

Primul transport a fost identificat la ora 07.30. Tudor R. (51 de ani), cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, a fost tras pe dreapta în localitatea Bohotin. Printre bagajele acestuia au fost găsite 640 de ţigarete din Republica Moldova. După numai 20 de minute, o altă dubiţă de peste Prut a fost controlată de poliţişti. De această dată, au fost găsite 840 de ţigarete. Alte trei transporturi au avut aceeaşi soartă.

Toţi şoferii prinşi de poliţişti au fost sancţionaţi contravenţional iar marfa le-a fost confiscată.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite