Iaşi: Tramvaiul care a deraiat joi seară în Podu Roş a sărit de pe şine din cauza liniilor uzate (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Iaşi susţin că motivul pentru care tramvaiul care a deraiat ieri seară în apropierea rondului din Podu Roş este uzura liniei.

Ora 12.40:„Incidentul de aseară a fost unul minor. Ceea ce s-a întâmplat confirmă că liniile de tramvai trebuie reabilitate pentru că sunt foarte vechi. În cazul de aseară, echipa, echipa a intervenit rapid“, a declarat astăzi primarul Gheorghe Nichita.

În urma verificărilor se pare că roţile tramvaiului nu aveau niciun fel de problemă şi că vinovată de producerea incidentului este linia de tramvai.

Botoşani: Femeie mutilată de un tramvai deraiat de pe şinele uzate!

Iaşi: Culmea ghinionului: Un nou tramvai implicat într-un incident în trafic

(FOTO GALERIE) Accidentele se ţin lanţ la Iaşi: Firele de electricitate care alimentează tramvaiele au căzut în mijlocul unei intersecţii VIDEO (UPDATE)

Iaşi: Constatare tehnică: Vatmanul folosea frânele în momentul impactului ucigaş

„Cauza principală este uzura infrastructurii pentru că acolo este cea mai veche linie de tramvai din Iaşi. Tramvaiul avea bandajele (n.r. - material care se pune peste roţi) schimbate de o săptămână, aşa că roţile erau în stare bună. După ce a trecut iarna s-au semnalat nişte avarii la linie, am intervenit, dar nu s-a putut reabilita tot", spune Adrian Mihai, purtător de cuvânt al RATP Iaşi.

Transport criminal pentru călătorii din Iaşi: tramvaie vechi şi pante abrupte (FOTO)

Vatmanul din tramvaiul groazei a scăpat de cătuşe (UPDATE) VIDEO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite