Iaşi: Accident rutier în centrul oraşului după ce şoferului i s-a făcut rău de la o operaţie la dinţi (FOTO şi VIDEO) UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier Independenţei
Accident rutier Independenţei

În această dimineaţa, la ora 8.30, în apropierea Mănăstirii Golia a avut loc o ciocnire între două maşini şi oprirea unuia dintre autoturisme într-un copac. Totul a pornit după ce şoferului care a provocat accidentul i s-a făcut rău şi i-a înţepenit piciorul pe acceleraţie. Acesta se afla cu soţia în maşină, care pentru a se salva a sărit din mers din autoturism.

Ora 10.30 În prezent, bărbatul este în afara oricărui pericol. „Şoferul este plecat la computer tomograf şi acum i se fac explorări. Din punct de vedere vital starea de sănătate a pacientului nu prezintă niciun pericol“, spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon“ Iaşi. 

Ora 9.30 Bărbatul şi soţia sa se aflau în centrul oraşului în momentul în care s-a produs accidentul. Şoferul a început să se simtă rău de la o operaţie pe care a avut-o cu o zi înainte şi i s-a înţepenit piciorul pe acceleraţie.

Vezi cum arăta maşina după ce s-a izbit de copac:

 „Soţul meu a avut o intervenţie chirurgicală ieri la dinţi şi astăzi i s-a făcut deodată rău şi a apăsat acceleraţia puternic. Am văzut că în faţă este un stâlp şi am deschis portiera pentru a sări din maşină", spune soţia bărbatului.

Accident rutier Independenţei
image

Şoferul s-a izbit în copac, maşina a fost puternic avariată, iar la faţa locului s-a deplasat o echipă de la Descarcerare pentru că exista riscul de explozie. „A avut loc un accident rutier uşor, în urma cercetărilor s-a constatat că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului", spune agentul de poliţie Mihai Salda. Bărbatul a fost dus la Spitalul „Sfântul Spiridon".

Accident rutier Independenţei

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite