Iaşi: Accidentul rutier cu patru victime la Comarna a fost provocat de un „fals“ taximetrist UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajul SMURD s-a deplasat la faţa locului
Echipajul SMURD s-a deplasat la faţa locului

Un echipaj SMURD s-a deplasat în această dimineaţă în satul Stânca, comuna Comarna unde a avut loc un accident rutier provocat de un conducător de taxi care nu deţine atestat profesional

Ora 16.00 Accidentul a avut loc la ora 07.45, pe DN 28, când un tşofer de taxi în vârstă de 40 de ani se deplasa dinspre Răducăneni spre Iaşi. Din cauza vitezei şi a carosabilului umed, bărbatul a pierdut controlul maşinii într-o curbă perciloasă şi a intrat pe celălalt sens de circulaţie. În urma accidentului, doi pasageri, un bărbat de 71 de ani şi o femeie de 41 de ani au fost răniţi grav, iar conducătorul auto şi o pasageră de 62 de ani s-au ales cu leziuni uşoare. În urma cercetărilor s-a constatat că şoferul nu deţine atestat profesional pentru taximetrie.

„Şoferul de taxi nu era sub influenţa băuturilor alcoolice. acesta nu deţine atestat profesional pentru exercitarea profesiei de taximetrist, urmând a se stabili dacă se afla în timpul serviciului şi dacă desfăşura activitate în condiţii legale. Autovehiculul a fost avariat în proporţie de 65%. s-a întocmit dosar de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, spune subinspector Virginia Pralea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Ora 09.30 Din primele date, patru persoane au fost implicate în accident, însă acestea nu au răni grave, starea lor de sănătate fiind în afara oricărui pericol. „Victimele sunt conştiente, au doar fracturi. leziuni la cap şi gât. Vor fi transportate la spital“, a declarat ofiţerul de la dispecerul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite