Iaşi: Accident de muncă la CET. Un electrician este grav rănit (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un angajat al Centralei Electrice de Termoficare (CET) Iaşi a suferit un accident la locul de muncă vineri dimineaţă şi are arsuri de gradul II şi III.

Ora 12.30 Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.25, iar angajatul Petru Bogatu care lucrează ca electrician a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini.

„Astăzi, la CET Iaşi II, în timpul efectuării unor manevre pe partea electrică a apărut un arc electric la celula unde se executau aceste manevre de către electrician. Angajatul a suferit arsuri pe mâini şi pe faţă. I s-a acordat primul ajutor la cabinetul medical al CET Iaşi II, după care a fost transportat de SMURD la spital. Urmează să se efectueze analiza evenimentului“, spune Neculai Parasc, purtătorul de cuvânt al CET Iaşi.

Ora 11.55 Angajatul de la CET are 37 de ani şi s-a ales cu arsuri de gradul II şi III.

„Pacientul a fost transportat la Secţia de Chirurgie Plastică din Copou. A suferit arsuri de gradul II şi III prin arc electric. Prognosticul este rezervat“, spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon“ Iaşi. 

Ora 11.40 La faţa locului a fost trimis un echipaj de terapie.

Iaşi: Accident de muncă la fabrica Moldomobila

Iaşi: Accident de muncă în Miroslava. O femeie şi-a amputat trei degete de la mâna dreaptă

„Am fost anunţaţi în urmă cu 30 de minute despre accident. Se pare că este vorba despre un angajat care s-a accidentat la locul de munca şi are arsuri pe corp“, a declarat ofiţerul de serviciu de la Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite