Iaşi: Accident cu 13 victime la Podu Iloaiei (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu puţin timp, un microbuz a intrat într-un TIR la Podu Iloaiei. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a 13 persoane.

Ora 14.00 Accidentul s-a produs din cauza neatenţiei conducătorului microbuzului şi a carosabilului umed. Conducătorul autovehiculului care aparţine operatorului Intertrans Company se deplasa pe traseul Suceava-Iaşi.

„Din informaţiile preliminare, se raza localităţii Podu Iloaiei, şoferul microbuzului nu a păstrat distanţa regulamentară şi, din cauza carosabilului umed, a intrat în coliziune cu tirul din faţa sa, plin cu marfă“, a spus Alina Vezeteu, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Ora 13.30 Medicii spun că toţi cei 13 pasageri ai microbuzului sunt conştienţi, stabili şi că urmează să fie aduşi la spitalele din Iaşi.

„Pacienţii au contuzii. Doi dintre ei vor fi duşi la Neurochirurgie, unul la Ortopedie, iar 10 aici. Nu este nimeni în şoc, au diverse lovituri uşoare", spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon" Iaşi.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite