Iaşi: A vrut să-şi ucidă mama şi să sară de la etajul trei după ce a consumat etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a ajuns la Spitalul de Urgenţe noaptea trecută după ce a consumat produse halucinogene şi a manifestat un comportament violent faţă de mama sa. Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru cere reînfiinţarea Agenţiei Naţionale Antidrog şi a Centrelor Regionale de Toxicologie.

Un tânăr a încercat să-şi omoare mama, apoi a vrut să se sinucidă sărind de la etajul trei după ce a consumat produse „de vise". Gestul său a fost oprit după ce au intervenit Poliţia şi Ambulanţa.

Citeşte şi:

Iaşi: În comă din cauza produselor etnobotanice

Iaşi: O familie intoxicată cu etnobotanice a ajuns la spital

Iaşi: Cod galben de etnobotanici şi drogaţi

Acesta a fost adus la Spitalul de Urgenţe „Sfântul Ioan" Iaşi. Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru vrea să ia măsuri pentru a împiedica astfel de incidente. „Chiar în această noapte am avut un caz al unui tânăr care a încercat să-şi ucidă mama şi să se arunce de la etajul trei după ce a ocnsumat etnobotanice. Voi susţine încă de la deschiderea sesiunii parlamentare reînfiinţarea Agenţiei Naţionale Antidrog şi a Centrelor Regionale de Toxicologie. Am decis iniţierea unui proiect legislativ în acest sens pentru semnalizarea precoce şi interzicerea în timp real a tuturor substanţelor din această categorie", a spus deputatul Tudor Ciuhodaru, medic la Unitatea de Primire Urgenţe „Sfântul Ioan" Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite