Iaşi: A încercat să cumpere doi poliţişti deodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer prins băut la volan va trebui să le povestească judecătorilor cum a încercat să scape de probleme oferind câteva sute de euro poliţiştilor.

Andrei Amariei (27 de ani) ar fi  tamponat pe 3 februarie o maşină parcată pe o stradă din cartierul ieşean Dacia, după care ar fi plecat de la locul incidentului. Mai mulţi poliţişti au plecat în căutarea lui şi l-au prins puţin timp mai târziu, pe o stradă din municipiu.

Pentru că a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, oamenii legii l-au dus la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice. În curtea unităţii medicale însă, spun procurorii, tânărul ar fi încercat să-şi convingă un amic să ia asupra lui toată vina incidentului, ba chiar le-ar fi oferit în nenumărate rânduri celor doi poliţişti care îl însoţeau câte 200 de euro, ca să nu-i facă dosar penal.

Oamenii legii şi-au anunţat superiorii care au pus la cale flagrantul.  Pus în faţa unor probe solide, ieşeanul a negat acuzaţiile. Cu toate acestea, procurorii l-au trimis în judecată pentru săvârşirea a două infracţiuni de dare de mită.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite