Iaşi: A băgat groaza în pasagerii unui autobuz, cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Iaşi care a ameninţat cu un cuţit călătorii dintr-un autobuz al RATP va da socoteală în faţa judecătorilor.

Vasile Teclea (34 de ani) s-ar fi urcat pe 4 decembrie 2009 într-un autobuz care se îndrepta spre Copou. Procurorii spun că era în stare de ebrietate şi că, la un moment dat, a scos un cuţit din buzunar şi fără niciun motiv a început să-i ameninţe pe călători. Martorii au povestit că de furie, bărbatul ar fi lovit cu lama şi barele de susţinere din mijlocul de transport în comun.

Speriat, un bătrân i-a cerut şoferului să sune la Poliţie însă a fost refuzat pe motiv că nu vrea să aibă probleme după aceea şi bărbatul agresiv. În cele din urmă, un curajos i-a anunţat pe oamenii legii care s-au urcat în autobuz în staţia Bucegi şi l-au imobilizat pe Teclea.

Bărbatul va fi judecat pentru port fără drept de cuţit şi ultraj contra bunelor moravuri.

Surprins de soţul femeii pe care o ameninţa cu un cuţit

Oamenii legii au fost nevoiţi să intervină şi în comuna Costeşti, după ce o femeie i-a sunat pentru a le spune că o persoană a ameninţat-o cu un cuţit, în propria casă.

Eugen C. (37 de ani) ar fi intrat în casa Florentinei M. (32 de ani). Femeia a fost salvată de apariţia soţului. Agresorul, aflat în stare de ebrietate, a fost găsit la scurt timp în curtea celor doi de poliţişti, care i-au întocmit dosar penal pentru violare de domiciliu, ameninţare şi port fără drept de cuţit.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite