Iaşi: 5 tineri au ajuns la Urgenţe după ce şi-au „condimentat“ petrecerile cu etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Ioan" au îngrijit în doar câteva ore patru tineri şi un minor care se simţeau rău în urma consumului de produse halucinogene.

Doi studenţi, în vârstă de 20 şi 22 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au consumat plante etnobotanice la o petrecere. Aceştia au fost internaţi la Secţia de Toxicologie.

Un alt tânăr în vârstă de 23 de ani a fost adus în stare gravă la spital după consumul de etnobotanice, iar în urma examenelor toxicologice a reieşit că acesta a consumat şi canabis. Medicii susţin că tânărul este depedent de aceste produse pe care le consumă de mai bine de un an şi va primi tratament la drogodependenţi.

Citeşte şi:

Iaşi: Consumatori de etnobotanice şi canabis, la spital

Iaşi: Puştoaica de 13 ani, băgată în spital de etnobotanice, părăsită de mamă (UPDATE)

Iaşi: A fumat 15 pliculeţe de etnobotanice şi a ajuns la spital

Printre cei trataţi de medici cu această problemă se numără şi un minor în vârstă de 14 ani. „Pacientul a fost adus de familie cu suspiciunea de consum de astfel de produse. Era agitat şi prezenta tulburări respiratorii şi cardiace", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU al Spitalului „Sfântul Ioan" Iaşi.

Testele toxicologice au arătat consumul de etnobotanice şi canabis

Testele toxicologice au arătat consumul de etnobotanice şi canabis

Un băiat de 23 de ani a încercat să se sinucidă în urma consumului de etnobotanice folosin un cuţit, dar a fost împiedicat de tatăl său, care s-a ales cu tăieturi la nivelul mâinii stângi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite