Iaşi: 23.000 de ţigări de contrabandă confiscate în acest sfârşit de săptămână din trenuri şi maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră ieşeni au descoperit 22.820 de ţigarete de provenienţă din Republica Moldova care urmau să fie comercializate ilegal.

Cea mai mare cantitate de ţigări, 9.660 de bucăţi, a fost decoperită în mai multe maşini care circulau pe DN 28. Marfa a fost confiscată, iar şoferii au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei.

Vineri, la miezul nopţii, la Punctul de trecere a Frontierei Sculeni, un cetăţean român a fost depistat cu 4.780 de ţigarete ascunse în colete cu alimente. Ţigările au fost confiscate, iar şoferul s-a ales cu o amendă în valoare de 3.000 de lei.

În aceeaşi zi, alte 2.000 de ţigarete au fost descoperite în locomotiva trenului care circula pe ruta Ungheni-Iaşi. În urma controlului s-a stabilit că marfa aparţinea mecanicului de locomotivă în vârstă de 45 de ani care a fost sancţionat cu 5.000 de lei.

Citeşte şi:

Iaşi: Ţigări de contrabandă plimbate cu trenul

Iaşi: Un basarabean a inventat anvelopa din ţigări (VIDEO)

Adoua zi, în acelaşi tren, alţi doi călători aveau asupra lor ascunse 780 de ţigarete şi au primti câte o amendă de 1.500 de lei. Încă 5.600 de ţigări au fost descoperite ieri seară pe raza localităţii botoşănene Bădărăi, într-un autoturism Mercedes Benz care efectuat curse regulate pe relaţia Botoşani-Iaşi. Persoana în bagajele căreia a fost descoperită marfa a primti o amendă de 1.000 de lei, iar bunurile au fost confiscate.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite