Iaşi: „Jack Înţepătorul“ se va spovedi judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petru Gavrilaş a aflat pentru ce va fi judecat (Foto arhivă)
Petru Gavrilaş a aflat pentru ce va fi judecat (Foto arhivă)

Procurorii au finalizat ancheta în cazul bărbatului care a terorizat zeci de ieşence. Petru Gavrilaş (36 de ani) a fost adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală.

Procurorii ieşeni vor trimite pe masa judecătorilor în cel mai scurt timp rechizitoriul lui Petru Gavrilaş (36 de ani), din localitatea Ţigănaşi, bărbatul care a băgat groaza în zeci de femei din oraş, înţepându-le cu un briceag.
Deocamdată, acesta a fost adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru ca procurorii să-i spună pentru ce infracţiuni urmează să fie judecat, respectiv ultraj, tulburarea liniştii publice şi port ilegal de cuţit.

Pe tot parcursul cercetărilor, Petru Gavrilaş a negat că el ar fi fost cel care le-a înţepat, în zilele de 23 şi 24 februarie, pe cele 16 ieşence care au depus plângere. Anchetatorii susţin însă că mai multe dintre victime l-ar fi recunoscut pe bărbat ca fiind agresorul.

„Am fost împreună cu clientul meu la Parchet pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală. Petru Gavrilaş şi-a menţinut poziţia de până acum, respectiv cea de susţinere a propriei nevinovăţii. Nu a mai dat alte declaraţii decât cele de până acum, aflate la dosar", a declarat Carmen Codreanu, avocata lui Gavrilaş.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite