Iaşi: Proiectul de modernizare a bazei Ciric stă într-o semnătură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii din Primărie încă nu au primit aviz de la Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Suceava (ITRSV) pentru demararea lucrărilor la amenajare a unei baze de agrement la Ciricul, proiect european în valoare de 12 milioane de euro.

Directorii de la ITRSV trebuie să emită un aviz pentru ca muncitorii Primăriei să treacă la defrişarea pădurii de la Ciric. Singurul document restant pentru începerea lucrărilor era anunţat să ajungă la Iaşi tocmai de luna trecută, însă va fi emis săptămâna viitoare, conform reprezentanţilor Primăriei.

Aşteaptă de 18 ani o bucată din pădurea Ciric

Edilii oraşului vor defrişa 6 hectare între Lacul Ciric şi Moara de Vânt pentru a construi în loc plaje şi terenuri de sport. Pentru a compensa terenul defrişat, municipalitatea va replanta diferite specii de arbori pe o suprafaţă de cinci ori mai mare în zona C.A. Rosetti şi la Ciric.

Şefii din Primărie defrişează o parte din pădurea Ciric

Firma Iasicon a fost desemnată la lucreze la înfrastructură, terenuri de sport, debarcadare, pontoane, locuri de joacă, plaje şi piscine şi telescaun, iar proeictul ar trebui finalizat vara anului viitor.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite