Marius Baciu este noul antrenor al Politehnicii Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Baciu (stânga), pe vremea când se duela cu Ianis Zicu într-un meci Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti
Marius Baciu (stânga), pe vremea când se duela cu Ianis Zicu într-un meci Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti

Acesta va semna un contract valabil pe un sezon, cu un salariu de 2.500 de euro, având obiectiv promovarea lui Poli în sezonul viitor.

Oficialii clubului Politehnica Iaşi au anunţat astăzi numele antrenorului care sezonul viitor va avea misiunea de a promova echipa ieşeană în Liga 1. Comitetul Director al clubului a acceptat propunerea managerului general Leo Grozavu şi l-a numit pe Marius Baciu drept antrenor al echipei din Copou.

„Contractul va fi semnat în cursul săptămânii viitoare. Baciu va semna un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an dacă-şi îndeplineşte obiectivul, respectiv promovarea în Liga 1", a declarat Leo Grozavu.

Citiţi şi:

Daniel Pancu, prezent la Iaşi pentru procesul în care este acuzat că a condus băut

Baciu va avea un salariu de 2.500 de euro pe lună. Noul antrenor nu a fost prezent la conferinţa de presă de joi din Copou din cauza unei pene de cauciuc la maşina cu care venea spre Iaşi.

Cine este Marius Baciu

Marius Baciu este un nume cunoscut microbiştilor graţie echipelor la care a evoluat ca fotbalist, respectiv FC Inter Sibiu, Gaz Metan Mediaş, Steaua Bucureşti, OSC Lille, Oberhausen, Oţelul Galaţi şi Universitatea Cluj.

Ca tehnician, acesta şi-a încercat mâna la Voinţa Sibiu, pe vremea când sibienii activau în Liga 3 (2009-2010). A început acest sezon din postura de antrenor la Unirea Alba Iulia în Liga 2, dar a plecat în iarnă. Următorul popas a fost la Silvania Şimleul Silvaniei, tot în Liga 2, dar echipa sălăjeană s-a retras din campionat.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite